Kannattajakausikortin tilaaminen

Kiitos siitä että olet mukana tukemassa ja kannattamassa FC Hongan naisten liigajoukkuetta ja mahdollistamassa joukkueen matkan Kohti Jatkuvaa Menestystä! Tilaamalla kannattajakausikortin saat kotipeleissämme makkaran ja kahvin veloituksetta, sekä toivon mukaan rutkasti hyvää mieltä siitä, että olet ollut mahdollistamassa toimintaamme.


Kannattajakausikortin hinta on 40e ja se on voimassa kaikissa Hongan naisten kotiotteluissa, myös mahdollisissa Mestareiden Liigan kotiotteluissa.

Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse heti tilaamisen jälkeen, ja kortti postitetaan kun maksu näkyy joukkueen tilillä.

HUOM! Automaattinen maksuohjeposti on ilmeisesti joissain tapauksissa luokiteltu vastaanotettaessa roskapostiksi, joten tarkistathan roskapostikansion jos maksuohjetta ei löydy. Ongelma on tutkinnan alla.Nähdään kentillä, kentän laitamilla ja katsomoissa!

Mahdolliset lisäkysymykset asian tiimoilta voi esittää osoitteeseen: kannattajakausikortti(a)fchonkanaiset.fi


Tilauslomake

Halutessasi voit toivoa Hongan naisten pelaajan tai taustahenkilön omistuskirjoituksen korttiin.


Kannattajakausikortin omistuskirjoituspelaaja:
Kuinka monta kausikorttia tilaat:


Mikäli tilaat useamman kuin yhden kannattajakausikortin, voit halutessasi listata omistuskirjoituspelaajatiedot eri korteille alla olevaan kommenttikenttään.

Kortin toimitus/nouto:
Kotiin postitseNouto kotipelistä nimellä[recaptcha]

Kannattajakausikortti

40€

Kauden jokaisessa kotiottelussa:

Makkara

Kahvi

Hyvä mieli